"Людей попередили про викид токсичних речовин": В Ізраїлі вибухнув нафтопереробний завод (відео)

Жителям районів Кирьят-Моцкин і Кирьят-Хаїм рекомендовано залишатися вдома, закрити вікна і двері через можливий викид токсичних речовин.

Пожежа на заводі в Ізраїлі. Фото: скріншот з відео.

В Ізраїлі на одному з великих нафтопереробних заводів стався потужний вибух після загоряння ємності з пальним. Про це повідомляє газета Jerusalem Post, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання, бак ємністю 12 кубічних метрів був заповнений лише на десяту частину в момент, коли сталося загоряння. Як інформують представники пожежних і рятувальних служб, на місце події негайно прибули пожежні розрахунки і екстрені служби. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

"Жертв немає, велика кількість співробітників пожежної служби працює, щоб не допустити поширення вогню на прилеглі об'єкти", - наводить газета заяву компанії Oil Refineries - Bazan, якій належить завод.

Міністр із захисту навколишнього середовища Зеєв Йолкін прийняв рішення про скликання оперативної наради, в якому візьмуть участь високопоставлені чиновники відомства. Як повідомляється, міністерство оцінить наслідки пожежі та її вплив на навколишнє середовище, а також направить інструкції заводам і місцевим жителям.

Згідно із заявою муніципальної асоціації захисту навколишнього середовища, жителям районів Кирьят-Моцкин і Кирьят-Хаїм рекомендовано залишатися вдома, закрити вікна і двері через можливий викид токсичних речовин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...