Люди з жахом чекають на ніч: Що відбувається в окупованому Луганську

Цівільне населення намагається залишити центр міста.

В окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

В оточених бойовиками кварталах центру тимчасово окупованого Луганська в даний час немає світла, відзначаються проблеми з мобільним зв'язком. Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на співрозмовників в місті, передають Патріоти України.

Очевидці повідомляють, що машин з номерами так званого МВС "ЛНР" до вечора стало більше. Також в місті помічені кілька військових КамАЗів. "Нікого не пускають, ніяких розпізнавальних знаків на формі проросійських найманців немає, крім білих пов'язок. Вони сказали, що будуть там перебувати, як мінімум, до ранку", - зазначив місцевий житель Андрій, ім'я якого змінено з метою безпеки.
Більшість луганчан, які живуть в центрі міста, забрали дітей і переїхали до родичів на південні або східні квартали. "Вони (терористи, - ред.) озброєні, в руках - автомати Калашникова, але видно, що місцеві - говір не російський", - додав луганчанин. За його словами, бойовики заборонили вести зйомку або фотографувати місця оточення на телефон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...