"Ловись рыбка большая и маленькая": На блокпосту у Майорську спіймали "лейтенанта" "ДНР"

В серпні 2014 року українець добровільно вступив до лав незаконних збройних формувань, де супроводжував «гуманітарні конвої» з Росії.

Неподалік від Майорська. Фото: 112.ua.

Співробітники Служби безпеки України затримали бойовика, який намагався потрапити на контрольовану України територію. Затримання сепаратиста сталося на блокпосту «Майорськ» в Донецькій області, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Повідомляється, що в ході огляду речей затриманого, співробітниками відомства був виявлений український паспорт з ідентифікаційним кодом, телефон, ноутбук, а також посвідчення, яке вказує на те, що чоловік є учасником одного з підрозділів терористів. У посвідченні значиться звання «лейтенант». Слід зазначити, що даний «документ» був завізований особисто главою донецьких терористів Олександром Захарченко.

За інформацією СБУ, в серпні 2014 року українець добровільно вступив до лав незаконних збройних формувань, де супроводжував «гуманітарні конвої» з Росії. Крім того, затриманий брав безпосередню участь в бойових діях поблизу митного терміналу Донецького аеропорту і Мар'їнки. Чоловік також встиг попрацювати в так званій «генпрокуратурі ДНР».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...