Луганськ сколихнув потужний вибух: на "Південному" впали два снаряди (фото, відео)

На думку мирних жителів, снаряд прилетів із Щастя або Трьохізбенки.

Снаряд у Луганську. Фото:соцмережі

Вранці 16 лютого, приблизно о 09:15, в окупованому Луганську прогримів потужний вибух. За свідченнями очевидців, снаряд упав у районі кварталу "Південний". Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

На місце події прибули бойовики "ЛНР", так звана "поліція республіки" і кілька машин швидкої допомоги. На думку мирних жителів, снаряд прилетів із Щастя або Трьохізбенки.

“В 9:15 гремело”.

“Со Счастья Смерч, по данным мчс”.

“Прилетело к нам на Южный, где-то минут в пятнадцать десятого. Куда - точно не знаю, но грохнуло нехило”.

“Летело то с северной стороны, Трёхизбенка или Счастье”, - пишуть в соцмережах мешканці.

“Попадание на квартале Южном. 2 снаряда - не разорвались! Погибших нет и раненых тоже!” - прокоментували в пабліку бойовики.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...