"Лукаш в перерывах между рецептами салатиков опять взялась кидаться г*вном": У мережі висміяли реакцію пособниці Януковича на скандал у нічному клубі Києва

Користувачі мережі висміяли екс-міністра юстиції України, припустивши, що Лукаш теж вживає наркотики.

Олена Лукаш. Фото:соцмережі

У мережі висміяли екс-міністра юстиції України Олену Лукаш за її бурхливу реакцію на скандал в нічному клубі Києва, де поліція шукала наркодилерів. Користувачі Facebook залишили свої їдкі коментарі на сторінці українського політолога Олексія Голобуцького, який також розкритикував Лукаш, зазначають Патріоти України.

Екс-міністр юстиції України написала про дві пов'язані, на її думку, новини дня в країні: про інцидент в нічному клубі Києва, де поліція затримала 32 осіб, і про повідомленні про те, що за час проведення АТО більше 10 тисяч військових загинули і були поранено через бойові дії.

"Дві дуже пов'язані новини одного дня. Як кажуть, на війні страшніше ворога тільки дурень командир! І сьогодні я розумію хлопців і їх батьків. Кого захищати? За кого йти вмирати? За нові офшори? Шоколадні фабрики?" - написала Лукаш.

"Лукаш в перервах між рецептами салатів знову взялася кидатися г*вном. Ось, стала в трагічну позу за "бідними хлопчиками" з недешевого клубу, де у кожного другого при затриманні знайшли наркотики. Написала, як вона їх "розуміє"! Що, і вона теж? Не тільки брати Добкіни "розуміють" спостерігачів райдужних єдинорогів?" - їдко відреагував Голобуцький.

Користувачі мережі виявилися солідарні з політологом. Вони висміяли екс-міністра юстиції України, припустивши, що Лукаш теж вживає наркотики.

"Значит, тоже Ленка торчит", "В салат нужно добавлять укроп и петрушку, а не коноплю", "Шарики надавили", "Она подругу Иру не хочет проведать?" - пишуть коментатори.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...