"Луплять так, що земля тремтить. Але це наша земля. Ми не боїмося": Окупанти під Маріуполем б'ють по українських морпіхах снарядами-"кротами" (відео)

Незважаючи на всі старання, просунутися вглиб української території ворогові не вдається - морпіхи міцно тримають лінію фронту.

Скрін відео

Захисників околиць Маріуполя обстрілюють з різноманітної зброї, в тому числі б'ють так званими "кротами". Про це повідомляє ТСН, інформують Патріоти України.

"Кротами" снаряди називають, тому що вони покликані руйнувати бліндажі. Їх зариваєть, вони вибухають, і зсередини землю розриває.

Іноді росіяни працюють настільки потужно, що під ногами морських піхотинців гойдається земля.

"Луплять так, що земля тремтить. Це не передати. Але це наша країна, наша земля. Ми не боїмося", - запевняє боєць з позивним "Палладін".

З боку окупованих Саханки, Ленінського і Комінтернового в сторону українського опорника морських піхотинців найчастіше прилітають 120-мм міни, гранати і снаряди з БМП.

Але незважаючи на всі старання, просунутися вглиб української території ворогові не вдається - морпіхи міцно тримають лінію фронту. Однак тепер їм докучає не тільки ворог, а й клімат. Минулої ночі на позиціях вперше замерзла вода - її довелося відігрівати. Працювати в мороз незручно, проте саме робота з побудови нових бліндажів зараз найважливіша після безпосередньо бойових завдань.

"Чим глибше ми вкопаємся, тим довше ми проживемо", - пояснює "Палладін".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...