"Лиха беда начало": У Курській області РФ відбувся бій, загинув російський прикордонник

Все сталося в декількох кілометрах від межі з Україною. Слід чекати звинувачень Москвою Києва у підтримці тероризму.

Ілюстрація:imperor.net

Напад на прикордонників, в результаті якого один співробітник прикордонної служби загинув, скоєно в районі селища Тьоткіне Курської області. Про це повідомило у неділю агентству ТАСС джерело в екстрених службах регіону, передають Патріоти України.

"Скоєно напад на прикордонників, одна людина загинула", - сказав співрозмовник агентства.

У прикордонному управлінні ФСБ Росії по Курській області в неділю сказали, що офіційний коментар щодо інциденту може з'явитися в понеділок у другій половині дня.

"Офіційно ми можемо прокоментувати цю інформацію завтра, не раніше другої половини дня", - сказав представник прикордонного управління, відповідаючи на питання про інцидент.

Раніше в неділю один з телеграм-каналів повідомив, що в районі селища Тьоткіне проводилася операція "Нелегал", в ході якої група прикордонників перевіряла сарай. Як повідомляється, озброєні люди, які ховалися всередині, застрелили на місці прикордонника-кінолога, після чого зав'язалася бійка, під час якої було вбито трьох нападників. Однак ТАСС цієї інформації не підтверджує.

За даними телеграм-каналу, бойовики, що засіли в сараї, перейшли кордон з території України. Передбачається, що через Україну вони поверталися в одну з російських північнокавказьких республік з Сирії, де воювали в складі незаконних збройних формувань.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...