"Мы с Тамарой ходим парой": Після замаху на Плотницького околиці його будинку посилено патрулюють

Озброєні до зубів охоронці Плотницького здійснюють обхід парами: виходять з дому "глави ЛНР" і рухаються вулицями Ярового, 1-ї Горської та 2-ї Горської.

Ігор Плотницький. Фото: Обозреватель.

Після "дивного замаху", в якому "вдало постраждав" ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький, він оточив себе зграєю озброєних до зубів охоронців. Бойовики постійно блукають навколо будинку ватажка, наводячи страх на місцевих жителів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на donbass.ua.

Після дивного замаху на "главу ЛНР" озброєні люди в камуфляжній формі, які охороняють його приватний будинок у Луганську, тепер не тільки чергують на території присадибної ділянки, але і роблять регулярні обходи по довколишніх вулицях приватного сектора.

Луганчани, які проживають в районі будинку "глави республіки" Ігоря Плотницького (м.Луганськ, вулиця Ярового, будинок 47а), відчувають всі "принади" сусідства з особливо важливою персоною, регулярно спостерігаючи озброєних бойовиків біля своїх приватних будівель. Озброєні до зубів охоронці Плотницького здійснюють обхід парами: виходять з дому "глави ЛНР" і рухаються вулицями Ярового, 1-ї Горської та 2-ї Горської. Іноді автоматників можна також бачити на вулицях Яблучна і Тихоокеанська - ці вулиці розташовуються в приватному секторі Жовтневого району Луганська в безпосередній близькості від вулиці Ярового, на якій проживає Плотницкий.

Місцеві жителі намагаються обходити цю ділянку, щоб уникнути зустрічей з охоронцями Плотницького - не кожному подобається, коли на тебе дивиться дуло автомата. Втім, не секрет, що багато луганчан ще мають ілюзії з приводу "добрих ополченців" і тому намагаються з ними дружити. Однак, за повідомленням джерела, охоронці Плотницького не дуже охоче йдуть на контакт, навіть з лояльним до "ЛНР" населенням.

Настільки ретельні обходи стали практикуватися охоронцями Плотницького після дивного замаху на лідера луганських сепаратистів, яке сталося близько 08.00 6 серпня. Машина "глави ЛНР" була підірвана в момент, коли той їхав на роботу по території східних кварталів Луганська.

При цьому попередник Плотницького, перший "глава ЛНР" Валерій Болотов натякнув на інсценований характер замаху, підкресливши, що у вибухового пристрою не було вражаючих елементів. До слова, відомо, що крім приватного будинку, розташованого по вулиці Ярового, у Плотницького та його сім'ї є також і інша нерухомість. За повідомленнями багатьох ЗМІ, після сепаратистського перевороту в Луганську і призначення "главою республіки" Ігор Венедиктович і його дружина розбагатіли і взяли під свій контроль супермаркети, автозаправні станції та багато інших об'єктів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...