Маккейн звинуватив сенатора США у праці на Путіна

Звинувачення прозвучало у ході суперечки між законодавцями під час дискусії з приводу законопроекту на підтримку вступу Чорногорії до НАТО.

Джон Маккейн звинуватив колегу у праці на Путіна. Фото: Рейтерс.

Сенатор-республіканець Джон Маккейн у ході суперечки у Сенаті заявив, що його колега Ренд Пол працює на президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти України.

Репліка прозвучала у ході суперечки між законодавцями під час дискусії з приводу законопроекту на підтримку вступу Чорногорії до НАТО. Останній законопроект викликав заперечення у Ренда Пола. У відповідь Маккейн з трибуни заявив, що Пол "працює на мету Путіна... розчленувати маленьку країну, яка вже стала жертвою спроби перевороту".

"Ті, хто виступає проти, фактично виконують забаганки та прагнення Путіна, і я розумію вагу моїх слів", - продовжував Маккейн. У відповідь Пол взяв слово, повторивши заперечення з приводу законопроекту, а за тим обурено залишив залу засідань.

Після цього Маккейн прямо звинуватив колегу у роботі на Путіна: "Я знову повторю, сенатор від штату Кентукі (штат, який представляє Ренд Пол, - ред.) тепер працює на Володимира Путіна". Пізніше в інтерв’ю каналу MSNBC Пол відзначив, що поведінка Маккейна є підтвердженням необхідності запровадження граничної межі перебування у Сенаті. Він також додав, що Маккейн повністю "злетів з петель" та "сильно здав".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...