"Мама" проти кримнашів: Одесити просять заборонити в’їзд до їхнього міста російській акторці, колишній одеситці

Нонна Гришаєва влітку минулого року порушила українське законодавство щодо правил в’їзду на анексовану територію Кримського півострова та відвідала табір «Артек».
Нонна Гришаєва. Фото: соцмережі.

Представники політичної партії «Свобода» в Одесі звернулися до Служби безпеки України з проханням про заборону на в’їзд для російської акторки Нонни Гришаєвої, яка 21 липня має виступати в Одеському театрі юного глядача ім. Юрія Олеші, передають Патріоти України з посиланням на канал 24.

Таке рішення одеські свободівці пов’язують з тим, що Гришаєва, яка, до речі, є уродженкою Одеси, влітку минулого року порушила українське законодавство щодо правил в’їзду на анексовану територію Кримського півострова та відвідала табір «Артек». Саме тому представники політсили надіслали звернення головам СБУ та Держприкордонслужби, аби компетентні органи відреагували на «розрекламований візит». Попередньо відомо, що Гришаєва має виступити в головній ролі у виставі «Варшавська мелодія».

Нагадаємо, це вже не вперше одеські націоналістичні політичні та громадські організації звертаються з подібними заявами до вищих компетентних органів. Напередодні у "Правому секторі Одеси" оприлюднили так званий чорний список артистів, яких не бажають бачити в Одесі. Серед них росіяни, які порушували закони України, а також українці, які засвітилися на концертах в Росії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...