"Маскироваться нет смысла. Все равно подумают на хахлов": Причетність Путіна до теракту в Пітері висміяв український карикатурист (фото)

На малюнку зображений російський президент Володимир Путін, який тримає в руках валізу з вибухівкою.

Володимир Путін.Фото:КорреспондентУкраїнський художник Георгій Ключник намалював карикатуру про теракт в метрополітені Санкт-Петербурга, який стався 3 квітня. Зображення художник опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На фото зображений російський президент Володимир Путін, який тримає в руках валізу з вибухівкою. За ним слідує генерал, в руках якого зображені предмети, які використовують для маскування зовнішності. "Маскироваться нет смысла. Все равно подумают на ХАХЛОВ…", - каже Путін.

Користувачі мережі оцінили карикатуру, а також помітили цікаві подробиці. "Дедушка с половыми признаками бабушки", не в бровь, а в глаз Жора! Браво! Чесно, просто в ноги тебе кланяюсь!", - написала Олена Путєнная. "Шедеврально, как всегда", "Супер", - коментують користувачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...