Масштабна ДТП: На Харківщині електричка протаранила "КамАЗ", є постраждалі (фото)

Через аварію було пошкоджено ділянку залізничного полотна довжиною в 300 метрів. Рух на цій ділянці тимчасово призупинили.

Наслідки аварії. Фото:прес-служба Нацполіції Харківщини

У Харківській області 15 вересня на залізничному переїзді біля селища Приколотне приміський потяг зіткнувся з вантажівкою "КАМАЗ-5320". Про це повідомила прес-служба Нацполіції Харківщини, передають Патріоти України.

В результаті аварії постраждали двоє чоловіків 32 і 44 років - пасажири приміського потяга "Куп'янськ-вузловий - Вовчанськ". Їх з травмами різної тяжкості доставили в лікарню.

Крім того, через аварію було пошкоджено ділянку залізничного полотна довжиною в 300 метрів. Рух на даній ділянці тимчасово призупинили.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Правоохоронці з'ясовують усі деталі інциденту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...