Матерився, погрожував, тікав: екс-мер Ужгорода продемонстрував патрульним свою крутість

Замість одного порушення Сергію Ратушняку через його поведінку нарахували вже декілька.

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк. Фото: mail.ua-reporter.com.

Патрульна поліція Закарпаття опублікувала відеозапис інциденту, який стався з колишнім народним депутатом України, екс-мером Ужгорода Сергієм Ратушняком, передають Патріоти України.

"Увечері 10 грудня близько 17:00 співробітники патрульної поліції Ужгорода помітили автомобіль Mercedes-Benz, водій якого зупинився з порушенням Правил дорожнього руху - ближче десяти метрів від пішохідного переходу, за що передбачена відповідальність згідно ст. 122 ч.1 КУпАП", - пояснюють на сторіночці поліції в Facebook.

"Поліцейські підійшли до автомобіля, щоб звернути увагу на неправильну парковку. Водієм виявився колишній мер міста Сергій Ратушняк. На зауваження про неправильне паркування, порушення ПДР і на вимогу пред'явити документи - нецензурною лайкою висловився у бік поліцейських, після чого різко рушив з місця. Екіпаж почав переслідувати машину, неодноразово оголошував через гучномовець вимоги зупинитися, які водій ігнорував, продовжуючи рух", - додають в поліції.

Наголошується, що колишньому мерові вдалося втекти від переслідування: "Після встановлення місця знаходження транспортного засобу його водія притягнуть до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки (ст. 122 ч.1), відмову пред'явити будь-які документи (ст. 126 ч. 1) , невиконання водієм вимог про зупинку транспортного засобу (ст. 122-2)".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...