Матіос розповів, скільки Кацуба витратив на своє весілля у 2014 р. та на коштовності для дружини

Прокурор уточнив, що докази є в вилучених матеріалах листування на телефоні Кацуби.

Анатолій Матіос. Фото: скріншот з відео.

Колишній заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Олександр Кацуба, який в даний час арештований за підозрою в корупції, витратив на своє весілля влітку 2014 року € 1,768 млн. Про це розповів головний військовий прокурор України Анатолій Матіос в ефірі програми "Лівий берег" на телеканалі "24", передають Патріоти України.

"У цієї злочинної організації ні екс-заступник міністра економіки Олександр Сухомлин (його вважають творцем схем швидкого бізнесмена Сергія Курченко. - ред.), ні тим більше Кацуба були вхожими до екс-президента Віктора Януковича. Це" фунти "(в жаргонній лексиці так називають директорів фіктивних фірм. - ред.). Їх діяльність обумовлена тим, що перший прагнув зберегти свій тютюновий бізнес, другий - мати можливість влаштувати весілля у Франції за € 1,768 млн євро і купувати дружині щодня по два-три кольє "Картьє" вартістю € 100 тис.", - заявив Матіос.

Він уточнив, що докази є в вилучених матеріалах листування на телефоні Кацуби. "Він прилетів в Україну на два дні. Маючи такі обставини, вирішив відвідати концерт Святослава Вакарчука - показати себе тусовці. При затриманні мобільний телефон вилучили. А цей цар життя нічого розумнішого не придумав як залишити всю переписку в своїх месенджерах за останні три роки", - зазначив Матіос.

Він також розповів про витрати Кацуби на своє весілля. "Тільки по весіллю у Франції спливла наступна інформація про витрати: співак Григорій Лепс - € 120 тис., Студія" 95 квартал "- € 73 тис., співачка Віра Брежнєва - € 25 тис. євро. Найбільше мені сподобалися іменні рушники по € 40 тис. Дуже доречне придбання під час війни", - підкреслив Матіос.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...