Медведчук веде у Кремлі ризиковану гру, - Фейгін

Віктор Медведчук вирішує свої політичні завдання, зокрема матеріальні.

Марк Фейгін. Фото: kievpravda.com.

Медведчук – вільний гравець, тому він вирішує свої завдання як в Україні, так і в Москві. Це доволі ризикована гра. Про таке у програмі FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко заявив Марк Фейгін, російський адвокат, правозахисник, розповідаючи про роль Віктора Медведчука, кума Путіна і екс-керівника адміністрації президента Кучми, передають Патріоти України із посиланням на zik.ua.

Фейгін зауважив, що Медведчук вирішує свої політичні завдання, зокрема матеріальні. «У нього ж великий бізнес, йому його потрібно підтримувати, захищати цей бізнес. Погляньте, як Ахметова «обнулили». Медведчук не хоче опинитися в такій ситуації. Тому це нормально», – вважає Фейгін.

Водночас російський адвокат українських бранців Кремля зазначив, що Надію Савченко зараз контролює радник Путіна Сурков. «Наскільки я знаю, є певний розділ між Медведчуком і Сурковим, протистояння поміж ними щодо зайняття України. Савченко стала елементом цієї гри», – зізнався Марк Фейгін.

На запитання ведучої, кому ж довіряє Путін більше, російський опозиційний адвокат відповів таким чином: «У цьому сенсі – більше Суркову. Путін, він бюрократично правильний товариш: призначив людину, надав повноваження, дав ресурс.

Неформальні стосунки також важливі, але вони не передбачають наділення повноваженнями офіційно. А Путін – великий поборник державності, від так побудований. Людина-управлінець, він вміє підкорятися і підкоряти. Тому й покладається на поради Суркова», – пояснив Марк Фейгін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...