"Меняют, тасуют. Старые зажирели, зарвались, заворовались", - журналіст про кадрові перестановки в РФ

Орхан Джемаль зазначив, що нинішні високопосадовці стали занадто часто нагадувати голові держави про санкції та арешт їхніх рахунків у європейських банках, тому їх міняють.

Орхан Джемаль. Фото: flnka.ru.

Кадрові перестановки на вищих державних посадах проводяться, тому що "старі чиновники зажиріли". Про це в ефірі "Ехо Москви" заявив російський журналіст Орхан Джемаль, передають Патріоти України.

"Меняют, тасуют. Старые зажирели, зарвались, заворовались. Уже, как бы вот, предъявляют лидеру, что, мол, довел ситуацию до того, что они не могут рак полечить в Германию съездить и счета у них там, в общем, как-то так арестовываются. Надо заменить на других людей, которые больше склонны испытывать чувство благодарности за подъем, за преференции", – сказав Джемаль.

Він прокоментував ситуацію з можливою відставкою глави Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна. "Тренд на ротацию одноклассников, одногруппников, кентов по спортзалу, и на смену всей этой публики – он же, как бы, есть. Поэтому по логике вещей вполне может случиться так, что Бастрыкина, как и прочих, равноудалят", – вважає Джемаль.

Журналісти нагадали, що згідно з даними ЗМІ, Бастрикіна можуть перевести до Верховного суду РФ. "По крайней мере он будет только утверждать в таком случае готовые решения. И не командовать людьми, которые крышуют Шакро Молодого (вора в законе Захария Калашова, которого задержали в июле. – Ред.) и прочих", – зазначив Джемаль.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...