"Мер від Бога": У Покровську пенсіонерки вийшли на захист звинуваченого у незаконному збагаченні мера (фото)

Бабусі стверджують, нібито їхнього "улюбленця" звинувачують несправедливо.

Мітинг бабусь у Покровську. Фото: Фейсбук.

У Покровську пенсіонерки з плакатами вийшли на захист звинуваченого у незаконному збагаченні мера Руслана Требушкіна. Фотографії мітингу Требушкін опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Пенсіонерки тримали в руках плакати: "Захистимо Требушкіна", "Руки геть від народного мера", "Требушкін - мер від Бога". Нагадаємо, 6 квітня Покровський міський голова Руслан Требушкін отримав підозру від прокуратури через недостовірну декларацію та незаконне збагачення.

Сам Требушкін, коментуючи цей факт, сказав, що не міг "розжувати" всі нюанси заповнення декларації лише на 4 аркушах. 7 квітня суд Краматорська не обрав йому запобіжний захід. Суддя прийняла рішення перенести слухання справи на понеділок, 10 квітня о 9:00 годині ранку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...