"Мета поїздки не доведена": Малому футбольному фану зі Львова французи відмовили у візі

Володя Бобенчик та його батьки мали квитки на матчі Євро-2016 та сплачений авіапереліт.
Футбольний фан Володимир Бобенчик. Фото: i1os.com.

Французьке консульство відмовилося надати шенгенську візу українському футбольному фанату Володимиру Бобенчику, попри те, що він мав квитки на матчі Євро-2016 та сплачений авіапереліт. Про рішення консульства повідомляється на Фейсбук-сторінках футбольного фаната та його матері Мар’яни Бобенчик, передають Патріоти України.

8-річний Володя Бобенчик, який добре відомий у футбольних колах та є, імовірно, найвідомішим маленьким фанатом в Україні. Він, зокрема, часто бере участь у тренуваннях збірної та офіційних заходах, пов’язаних із нею.

"Дякую" консульству Франції!!! Мені відмовили у візі на Євро-2016, з поясненням - "ціль моєї поїздки не зрозуміла". Маючи квитки на всі матчі моєї збірної, квитки на літак туди-назад, бронь готелів та попередні шенгени у паспорті. Для Франції я - не фанат", - йдеться у дописі.

У коментарі Європейській правді Володіна мама розповіла, що родина подала документи для віз для Володі та обидвох його батьків. "Сьогодні нам до Львова передали з посольства всі три паспорти без віз та окремо – листи про причини відмови. В них зазначений пункт про не доведену мету поїздки", - розповіла Мар’яна Бобенчик.

Видання має в розпорядженні копію листа-відмови від посольства та іменних квитків на один з матчів. Попри надані посольству документи, консул ухвалив рішення, що "інформація, надана, щоб обгрунтувати цілі та умови можливого перебування, не виглядає переконливою".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...