Міноборони РФ: У Сирії під час мінометного обстрілу загинув російський військовий радник

Військовий вчив сирійців користуватися новою російською зброєю.

Російські військові продовжують гинути у Сирії. Фото: abos.ru.

У Сирії 1 лютого загинув російський військовий радник. Про це повідомили російським ЗМІ в середу в Міноборони РФ, передають Патріоти України.

«Російський військовий радник в Сирії виконував завдання з надання допомоги сирійській армії в освоєнні нового озброєння, що поставляється в рамках діючих міждержавних контрактів військово-технічного співробітництва», - повідомили в Міноборони Росії.

За його даними, «1 лютого в результаті мінометного обстрілу терористами ІДІЛ військового гарнізону, де дислокується одна зі сполук сирійської армії, офіцер отримав смертельне поранення». У той же час турецьке агенство Анадолу повідомила з посиланням на сирійську опозицію, що в Сирії були вбиті 8 генералів російської а сирійської армії. На даний момент не відомо, чи був загиблий радник серед даних генералів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...