"Мінськ готовий дружити тільки з багатими і щедрими. Нинішня Москва не багата і не щедра”, - білоруський письменник

Дешева нафта зробила росіян нецікавим для Мінська партнером. Подібна тенденція після відповідних рішень президента США може тільки посилитися.

Ціни на нафту продовжать падати. Ілюстрація: espreso.tv

Білоруський публіцист і письменник Віктор Мартинович вважає, що дешева нафта зробила Москву не цікавим для Мінська партнером. Про це пише “Апостроф“, передають Патріоти України.

“Дешева нафта зробила Москву нецікавим для Мінська партнером. Мінськ готовий дружити тільки з багатими і щедрими. Нинішня Москва не багата і не щедра”, – зазначив він.

Крім того, Мартинович підкреслив економічну недоцільність агресії Білорусі, чутки про можливість якої днями почали поширюватися в соцмережах. “Боятися Білорусі Україні поки не варто. З урахуванням обіцянки Дональда Трампа зняти обмеження в нафтовидобутку, нафта може продовжити своє падіння, а тому Білорусь повинна залишитися умовно нейтральної”, – резюмує білорус.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...