Москва нас залякувала, але ми були готові до удару з боку Росії під час ракетних стрільб біля Криму - Полторак

Глава Міноборони наголосив, що це справа незалежної України і Збройних сил проводити навчання на своїй території, не порушуючи жодного міжнародного договору і перевіряючи готовність нашої системи ППО.

Степан Полторак. Фото:http://dpchas.com.ua/

Україна була готова до удару з боку РФ, і відпрацьовувала такий варіант під час ракетних стрільб у районі Криму, які відбулися 1-2 грудня. Про це заявив міністр оборони Степан Полторак, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Звичайно, Російська Федерація нервувала, нас залякували відповіддю, нас залякували тим, що буде завдано ракетного удару по пускових установках, по наших позиціях. До речі, ми до цього теж були готові, ми такий варіант теж відпрацьовували. Але це наша справа - це справа незалежної України і Збройних сил проводити навчання на своїй території. Не порушуючи жодного міжнародного договору і перевіряючи готовність нашої системи ППО", - заявив він.

"Звичайно, РФ нервувала, бо військові, які проходять службу в збройних силах РФ, ВПС РФ в першу чергу розуміють, що при готовності системи ППО України вони не будуть настільки впевнені в безкарності своїх дій, якщо їм таке завдання буде поставлено на території України", - додав Полторак.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...