Москва не платить: Зубожілий заступник Стрєлкова втік з Росії в Україну за "законною пенсією", - джерело

Терориста затримали українські спецслужбовці, коли він перетинав російсько-український кордон.

Російські бойовики. Фото: ukr-online.com.

Бойовики, які нібито захищали "русский мир" на Донбасі, не отримують фінансової підтримки в Росії, через що тотально зубожіють і повертаються в Україну за законною пенсією. Терорист Ігор Друзь розповів історію заступника по тилу Ігоря Стрєлкова з позивним "Батя", який після довгих поневірянь в Росії втік на батьківщину. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Він вийшов в Росію. Літня людина, він залишився абсолютно без засобів для існування, хоча у нього була велика пенсія в Україні підполковника ... І ось, вийшло так, що ... він взяв і поїхав на Україну за своєю пенсією», - розповів бойовик, зазначивши, що був затриманий силами СБУ на кордоні.

Друзь каже, що в Росії багато покинутих напризволяще колишніх найманців: вони не знаходять реальної допомоги ні в державних органах, ні в різних союзах і організаціях, які декларують допомогу "ополченцям". "Проблема з ветеранами, що вийшли з Донбасу, - дуже серйозна. Вони отримали страшні проблеми, люди виявилися зовсім без грошей, без страховок ... Вони залишилися без нічого! "- вважає бойовик.

Він зазначив, що в СБУ не хочуть вносити "Батю" в список бойовиків, які підлягають обміну. Тепер йому загрожує великий термін в українській в'язниці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...