Москва не припиняє провокацій: Два російські вертольоти порушили повітряний простір Литви

Поки що всі дані базуються на інформації від прикордонників, які бачили три вертольоти візуально, прилади їх не фіксували.

Російські вертольоти. Фото: uapress.info.

Литовська армія 12 квітня отримала повідомлення від своєї Служби охорони державного кордону при Міністерстві внутрішніх справ про те, що три вертольоти РФ порушили повітряний простір держави. Про це повідомляє Delfi.lt, передають Патріоти України.

Як розповіли у відомстві, вертольоти зафіксував прикордонник. "Ми візуально зафіксували це і передали інформацію повітряним силам. Прикордонник оцінив ситуацію, що це було порушення кордону, але ми говоримо про можливе порушення, а підтвердити або спростувати це повинні військові", - говорить він, відзначаючи, що у вертольотів не було будь-яких розпізнавальних знаків.

Томас Пакальнішкіс заявив, що поки всі дані базуються на інформації від прикордонників, які бачили три вертольоти візуально, прилади їх не фіксували. Можливо, порушення кордону не було, проте складно визначити, так оскільки вертольоти помічені на великій відстані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...