Можливо, це був мій колега: Нардеп Вінник розповів, хто зареєстрував "клона" партії Саакашвілі (відео)

Дмитро Голубов системно бореться із так званою грузинською мафією в Одесі, ще починаючи з часів, коли Саакашвілі був керівником ОДА, наголосив Вінник.

Іван Вінник. Фото:скрін відео

Ініціативу щодо створення "Руху сил Міхеїла Саакашвілі", на думку самого Саакашвілі, запропонував депутат від БПП Дмитро Голубов. Проте сам пан Голубов цього не підтверджував. Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявив нардеп Іван Вінник, передають Патріоти України.

Вінник прокоментував питання щодо реєстрації політичної сили – "клона" партії відомого політика, екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

"На думку Саакашвілі, ініціативу Руху сил "Міхеїла Саакашвілі", здається так, якщо не помиляюся, називається питання сварки Саакашвілі, запропонував мій колега пан Голубов. Голубов системно бореться із так званою грузинською мафією в Одесі, ще починаючи з часів, коли Саакашвілі був керівником ОДА. Зі слів Саакашвілі, це так. Голубов особисто мені не підтверджував, – зауважив гість програми та додав: Я думаю, що це, безумовно, мало право на життя".

Народний обранець також прокоментував питання щодо "незмінного" складу ЦВК. На його думку, така ситуація склалася через те, що шість фракцій у парламенті "не можуть поділити, як формувати ЦВК".

"ЦВК легітимна… Допоки нові члени не обрані, старі мусять працювати. Між іншим, якщо ви поговорите не на камеру з членами ЦВК, вони дуже вже тривалий період часу хочуть піти на так звану пенсію, але закон їх зобов’язує перебувати на посаді", – каже депутат.

А ось що ж до закону про імпічмент Президента, як вважає гість програми, навколо цього питання є чимало інсинуацій.

"На мій погляд, процедура імпічменту дуже якісно прописана у самій Конституції. Я не розумію, чому окремі наші політики на цьому паразитують і кажуть, що вона їм незрозуміла", – каже депутат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...