Мріяла про "СНР": СБУ затримала пропагандистку "Сумської народної республіки"

"Непрацююча жителька обласного центру за гроші поширювала матеріали із закликами до активних дій щодо приєднання Сумщини до так званої "Новоросії".

Ілюстрація:www.kp.by

Співробітники Служби безпеки України затримали активну пропагандистку так званої "Сумської народної республіки". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

"Непрацююча жителька обласного центру влітку цього року прийняла пропозицію представників терористичної організації "ДНР/ЛНР" за гроші поширювати матеріали, що дискредитують державну владу України, популяризують ідеї сепаратизму, а також закликають до активних дій щодо приєднання Сумщини до т. зв. "Новоросії", - повідомили у СБУ.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...