Мрійливі скрепи: У російському Пскові відпрацьовували взяття у полон солдатів НАТО

В ході навчань через гучномовці до віртуальних "солдатів НАТО" зверталися російською, англійською та німецькою мовами.

Російські десантники. Фото: соцмережі.

Кремлівська пропаганда продовжує насаджувати образ ворога всього "русского мира", у вигляді фашизму і НАТО. Про це повідомляє "Інформаційний спротив", передають Патріоти України.

Образ ворога впроваджують в психологію найбільш значної частини населення з метою переконати їх в тому, що що джерелом усіх загроз є країни Заходу, а не саме ж російське керівництво. Росіян, до війни з НАТО готують цілком переконливо і під Псковом, під час навчань Організації Договору про колективну безпеку репетирували полон західних загарбників з відпрацюванням закликів здаватися.

Так, як повідомляють російські журналісти, в ході навчань через гучномовці до віртуальних "солдатів НАТО" зверталися російською, англійською та німецькою мовами з посланням наступного характеру: "Солдати НАТО! Вас обманюють! Ви не миротворці! Складіть зброю! Ви воюєте на чужій території. Своїм віроломним нападом ви порушили спокій мирної країни. Вас наздожене справедлива відплата і гнів народу, який ще не зазнавав поразок у жодній війні. Кидайте зброю, перестаньте бути маріонетками в руках ваших лідерів!"

Видання також нагадує про подію річної давності, коли вздовж придністровського кордону по ту сторону їздила вантажівка з гучномовцем, з якого голос віщав про скорий наступ придністровських "визволителів" і російських "миротворців".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...