Мухарський заявив про закриття проекту "Орест Лютий" та похвалився кліпом, який змонтувала його дружина (відео)

На життя артист наразі заробляє продажем власних книжок.
Антін Мухарський та Єлизавета Бєльська. Фото: соцмережі.

Письменник, актор і телеведучий Антін Мухарський повідомив про припинення діяльності власного естрадного проекту "Орест Лютий". Про це він особисто заявив в інтерв'ю "Укрінформу", передають Патріоти України.

"Проект Орест закритий. Він вже відзвучав, і наважуся думати, що він увійшов у резонанс із епохою. Я свого часу казав на концерті, що ми з піснями накликали революцію та війну, прийшов час накликати щастя, добробут та порозуміння", - зазначив актор.

За його словами, наразі він перебуває "на фінальній стадії проекту, який називається "Рожеві вуса", пісні любові". "Це 15 композицій, присвячених стосункам між жінками та чоловіками. Це романтичні балади. Моя дружина пішла на курси монтажу, і змонтувала кліп на пісню "Я не завжди благоухаю", - пояснив він.

На життя він наразі заробляє продажем власних книжок. "Трохи накладу книжок продали. На Новий рік маю запрошення на корпоратив. Одне", - додав Мухарський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...