На Черкащині поліція затримала озброєних рейдерів у балаклавах, які намагалися захопити підприємство (фото, відео)

Всіх затриманих доставили в Звенигородське відділення поліції.

Фото:ch.npu.gov.ua

У місті Ватутіне Черкаської області правоохоронці затримали групу чоловіків, які пробралися на територію підприємства і намагалися здійснити його силове захоплення. Про це повідомив сектор комунікації поліції області, передають Патріоти України.

"До працівників Звенигородського відділу поліції надійшла інформація про те, що в місті Ватутіне група озброєних молодиків у балаклавах здійснюють силове захоплення підприємства. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу Звенигородського відділу поліції. Крім того, по тривозі були підняті бійці підрозділу особливого призначення, які разом з керівництвом Главку поліції терміново прибули на місце події", - йдеться в повідомленні.

Під час спілкування з постраждалими охоронцями поліцейські з'ясували, що вранці на територію підприємства через паркан проникли близько двадцяти невідомих чоловіків спортивної статури в балаклавах.

"Зловмисники напали на охорону, побили двох охоронців і, залякуючи фізичною розправою інших, скоїли в їхній бік кілька пострілів", - уточнили в поліції.

Було ухвалено рішення про негайне затримання правопорушників. Правоохоронці затримали п'ятьох осіб, решта чоловіків кинулися навтьоки. Під час відпрацювання прилеглої до підприємства території правоохоронці затримали інших бандитів, які намагалися втекти за межі міста.

Всіх затриманих доставили в Звенигородське відділення поліції. У них виявлено та вилучено два пістолети, балаклави і газові балончики. За цим фактом відкрито низку кримінальних проваджень за частиною 2 статті 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації), частиною 1 і 2 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Варто зазначити, що санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...