На Дніпропетровщині на смерть замерзла 9-річна дівчинка (відео)

Дитину знайшли за кілька десятків метрів від власної оселі в селі Зелений Луг під Кривим Рогом.

Як розповіла бабуся, що доглядала онуку, близько першої дня дівчинка попросилася на вулицю. Коли за чотири години вона не повернулася додому, жінка пішла її шукати, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН. І знайшла в копиці сіна поблизу хати без ознак життя. За попередньою версією, причина смерті – переохолодження. У той час температура сягала -15 С градусів.

"Найімовірніше, дівчинка пішла подивитися на цуценят, котрі в норі знаходилися, маленькі. Заснула і померла від переохолодження. Так поки ми вважаємо. Після того, як буде розтин, встановлять остаточно причину смерті", - розповіла речник Дніпропетровського обласного управління поліції Ганна Старчевська.

Через зниження температури страждає не тільки центральна, але й інші частини України. У Сумській області в понеділок було -18 С. За останні два тижні від переохолодження там постраждали більше півсотні людей, 5 – загинули. Одна людина на Харківщині замерзла на смерть. Кількість обморожень за останні дні зросла в рази.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...