На Донбасі у новорічну ніч бойовики "салютували" по позиціях ЗСУ із забороненої зброї - штаб АТО

Протягом минулої доби терористи здійснили 44 обстріли.

Ілюстрація:www.bbc.com

Протягом минулої доби бойовики продовжували порушувати режим припинення вогню і здійснили 44 обстріли. Про це повідомляє штаб АТО, інформують Патріоти України.

Так, на Маріупольському напрямку з 122-міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська вели вогонь в напрямку позицій ЗСУ в районі Водяного. Поблизу Широкиного використовували 120 і 82-міліметрові міномети. Біля Мар'їнки вогонь вів снайпер. З гранатометів і стрілецької зброї стріляли по Водяному, Широкиному, Павлополі, Гнутовому, Чермалику, Красногорівці і Старогнатівці.

На Донецькому напрямку з 82 міліметрових мінометів бойовики обстрілювали позиції сил АТО в районі Луганського. З гранатометів і стрілецької зброї - біля Авдіївки, Майорська, Южного, Зайцевого, Луганського та Крутої Балки.

На Луганському напрямку з гранатометів вели вогонь поблизу Новозванівки, Станиці Луганської і Кондрашівки Нової.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...