На Хмельниччині СБУ запобігла теракту, спланованому російськими спецслужбами (відео)

Оперативники української спецслужби затримали кур'єра на одеському автовокзалі після отримання пакунку і вилучили з нього вибуховий пристрій в еквіваленті 600 грамів тротилу.

Скрін відео

Співробітники СБУ запобігли в Хмельницькій області терористичному акту, спланованому і підготовленому представниками російських спецслужб. Про це повідомляє прес-служба СБУ, інформують Патріоти України.

Правоохоронці встановили, що для виконання диверсійного завдання завербована особа повинна була отримати в Одесі вибухівку, відправлену туди представниками спецслужб РФ, що знаходяться в невизнаній Придністровській молдавській республіці.

Згідно з повідомленням, оперативники СБУ затримали кур'єра на одеському автовокзалі після отримання пакунку і вилучили з нього вибуховий пристрій в еквіваленті 600 грамів тротилу.

"В рамках відкритого раніше кримінального провадження співробітники спецслужби задокументували, що представник ФСБ в січні поточного року завербував жительку Хмельницького через сторінку в одній з російських соцмереж. З ідейних міркувань вона погодилася співпрацювати з російською спецслужбою", - сказано в повідомленні.

За інформацією контррозвідки СБУ, цей куратор зараз знаходиться у "відрядженні" у тимчасово окупованому Луганську, де займає "високу посаду" в так званому МГБ ЛНР.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...