На кордоні з Кримом загинув український солдат

У тимчасовому таборі на території покинутого солезавода, що в Генічеському районі Херсонщини, військовий вистрілив собі в голову з закріпленої за ним зброї.

Розслідування перевірить, що підштовхнуло військового до суїциду. Ілюстрація: charivne.info.

Сьогодні, 16 жовтня, в окремій механізованій бригаді ЗСУ, дислокованій на кордоні з окупованим Кримом, за нез'ясованих поки обставин загинув військовослужбовець. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на kherson.net.ua.

У тимчасовому таборі на території покинутого солезавода, що в Генічеському районі Херсонщини, він вистрілив собі в голову з закріпленої за ним зброї. Куля потрапила 23-річному солдату в скроню, і він помер ще до приїзду викликаної офіцерами машини «швидкої допомоги».

Військовий прокурор Херсонського гарнізону Юрій Гром підтвердив, що про факт загибелі солдата його відомство вже поінформували. «Будуть перевірятися версії про самогубство і необережне поводження зі зброєю. Співробітники військової прокуратури в частину вже виїхали», - так прокоментував ситуацію військовий прокурор. Не можна виключати і припущення про те, що військовослужбовець пішов на суїцид через конфлікт з якимись товаришами по службі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...