На країну чекає референдум: У Нідерландах опублікували доказ проти комбата Гуменюка з приводу викрадених картин

Гірше цього скандалу в державі, де має відбутися референдум з приводу асоціації України з ЄС, могли б бути лише вдалі інсинуації РФ з приводу збитого Боїнга.

Вкрадена у Нідерландах картина (зворотна сторона). Фото: Європейська правда.

Голландський детектив Артур Бранд, який займається поверненням вкрадених в Нідерландах та знайдених в Україні картин, опублікував ще одне фото, яке підтверджує, що полотна були на території, підконтрольній українським збройним силам. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

Як заявив Бранд в неділю, 14 липня це фото надіслав до голландського посольства в Києві Борис Гуменюк. "Це – зворотна сторона картини Богарта. Надіслано до голландського посольства Борисом ’не знаю нічого’ Гуменюком", - прокоментував він фото, натякаючи на те, що колишній боєць батальйону ОУН Борис Гуменюк наразі спростовує свою причетність до торгівлі вкраденими картинами.

Йдеться про Хендріка Богарта, художника періоду "золотого сторіччя" голландського живопису. Як відомо, попереднє фото вкраденої картини, отримане музеєм з України, також було картиною авторства Богарта. Йшлося про картину "Селянка". Швидше за все, на другому фото показано зворотну сторону тієї ж картини, адже для автентифікації автори фото приклали до полотна ту саму газету – липневий випуск "України молодої".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...