На Київщині офіцерам АТО виділили земельні ділянки на смітнику, - Тимчук

Голова сільради вирішив "поділитися" із захисниками батьківщини тією землею, яка, очевидно, не потрібна більше нікому.

Місце, де виділили землю бійцям АТО. Фото: соцмережі.

Ділянки землі, які отримали офіцери-учасники АТО з Київського гарнізону виявився смітник. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його словами, ділянки військовим дісталися по закону. "Если это троллинг участников АТО со стороны сельсовета, то едва ли удачный… Абрамовский сельсовет (Вышгородский р-н Киевской обл.) выделил участки в селе Савенки. Но радость офицеров сохранялась ровно до того момента, пока они не увидели эти участки воочию. После чего радость начисто пропала. Ибо участки выделили... на мусорнике", - повідомив Тимчук.

"Я бы предложил главе сельсовета построить себе, любимому, свой скромный особнячок на свалке. И наслаждаться дивными осенними закатами с благоухающей горы бытовых отходов", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...