На Київщині поліція викрила групу "колекторів"-збоченців, які шантажували жінок

Так звані "колектори" вимагали від жінок сплатити велику суму неіснуючого боргу, створюючи колажі з їхніми фото і оформляючи у стилі порнознімків.

Ілюстрація:http://sud.ua/

Головне управління Національної поліції у Київській області повідомило про викриття групи “колекторів”, котрі шантажували жінок фальшивими порнографічними фото. Про це йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції в Київській області у Facebook, передають Патріоти України.

Завдяки плідній співпраці оперативників Києва та області “вдалося припинити діяльність колекторів-збоченців, які принижували честь та гідність дівчат”, – сказано в інформації від правоохоронців.

Так звані "колектори" вимагали від жінок сплатити велику суму неіснуючого боргу, – повідомляла народний депутат Ірина Суслова.

“Колектори знайшли в соцмережах сторінку невістки боржниці. Взяли її фото і зробили колаж з порнознімками. І супроводили текстом з тарифами – нібито вона послуги сексуального характеру надає, щоб свекрусі на борги назбирати. А невістка учителем в школі працює.

Хоч в петлю від ганьби лізь. Негідники всім її друзям це розіслали. Сторінку внучки знайшли… Мати стала видзвонювати колекторів – благати, щоб повидаляли бруд. Ті поставили умову – спочатку борг, потім delete”, – написав журналіст Роман Бочкала.

Однак тепер чоловіка, “який безпосередньо виходив на контакт з жертвою, погрожував її дочці та викладав ганебний фотоматеріал, затримали. Ним виявися такий собі 31-річний Максим, який в телефонних розмовах називав себе Русланом Літвіновим. Разом з ним накрили цілу контору, що базувалась на Троєщині”, – написала Суслова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...