На Київщині успішно пройшли випробування сучасних мінометів від "Укроборонпрому" (відео)

Програма випробувань пройшла в рамках забезпечення ЗСУ сучасним озброєнням, передбаченого державним оборонним замовленням.

Конструкторське бюро "Артилерійське озброєння", яке входить до складу ДК "Укроборонпром", успішно виконало випробування заключної в 2016 році партії мінометів калібром 82-мм КБА-48М1. Програма випробувань пройшла в рамках забезпечення ЗСУ сучасним озброєнням, передбаченого державним оборонним замовленням. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укроборонпрому", передають Патріоти України.

"Кожен з мінометів КБА-48М1 зробив контрольний настріл усіма видами зарядів. Українське військо має отримати надійне і точне озброєння, яке відповідає вимогам сучасної війни", - заявив після закінчення вогневих випробувань генеральний директор КБ "Артилерійське озброєння" Вадим Штепенко.

Під час вогневих випробувань, які відбулися на полігоні Дівички на Київщині, були присутні представники Міноборони.

"Кожна випущена міна на випробуванні є влучним пострілом в тих, хто не вірить в силу зброї", - підкреслив полковник Сергій Марков, представник замовника - ЗСУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...