На Львівщині патрульні затримали п'яного нардепа БПП на Audi (фото)

На порушника склали протокол за водіння в нетверезому стані.

"Ауді" зупинили із нетверезим нардепом за кермом. Фото: Фейсбук.

У Кам’янко-Бузькому районі на Львівщині патрульні зупинили автомобіль Ауді, яким кермував народний депутат Андрій Антонищак (БПП), повідомив Ігор Зінкевич, який є депутатом Львівської міськради і головою ГО Варта 1. Новину передають Патріоти України.

Він також надав фотографію з місця подій. За його даними, Антонищака зупинили за кермом автомобіля Ауді з номерним знаком ВС0099ЕС. Патрульні також оформили протокол щодо порушника ПДД за час. 1 Ст. 130 КУпАП, додав він.

У поліції Львівської області, як повідомляє "Українська правда", підтвердили, що в Кам'янко-Бузькому районі за їзду в нетверезому вигляді був затриманий 48-річний чоловік, житель Пустомитівського району, але відмовилися назвати рід його діяльності. У той же час на сайті Верховної Ради вказано, що Антонищаку 48 років - він народився в 1969 році.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...