На очах батька: На Тернопільщині водій збив студентку на переході

Травми тернополянки виявилися не сумісними з життям.

На Тернопільщині сталася страшна ДТП. Ілюстрація: Кореспондент.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 січня на Борщівщині – на автодорозі Тернопіль-Скалат-Жванець. Водій автомобіля Toyota Corolla, неподалік села Сапогів, збив пішохода – дівчину 1996 року народження. Потерпіла переходила дорогу і опинилася під колесами авто. Нещастя трапилося на очах у батька, передають Патріоти України із посиланням на 0352.ua.

На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, дівчина разом з татом вийшли з автобуса. Донька почала перетинати дорогу, коли її збило авто.

Травми тернополянки виявилися не сумісними з життям. Швидка, яка приїхала на місце аварії, констатувала лише смерть студентки. Водій стверджує, що їхав зі швидкістю близько 90 км/годину, а от тато загиблої говорить інакше. Саме експертиза повинна встановити і швидкість, і деталі автопригоди.

При попередньому обстеженні водій був тверезий, але у нього відібрали кров для більш детального аналізу на вміст алкоголю. Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...