На Одещині молодик вкрав насіння соняшника на мільйон гривень, поліція відреагувала оперативно

На крадіжку 53 мішків насіння соняшника поскаржився у поліцію місцевий фермер.

Насіння соняшника - це також цінність. Ілюстрація: Senfil.net.

Поліція викрила 27-річного жителя Одеської області, який у власному авто марки Renault Master перевозив 53 мішки викраденого насіння соняшника. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області, передають Патріоти України.

"До чергової частини Савранського відділення поліції надійшло повідомлення від фермера про те, що невідомі особи розбили стіну та проникли до складського приміщення, звідки викрали насіння соняшника у кількості 496 посівних одиниць та 50 літрів протравлювача. Загальна сума збитку, завдана потерпілому, становить більше 1,2 мільйона гривень", — йдеться у повідомленні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів на 320 км автодороги "Київ-Одеса" працівниками поліції згідно з орієнтуванням був зупинений вантажний автомобіль, в вантажному відсіку якого було виявлено 53 мішки викраденого насіння соняшника, додають у відомстві.

"Жодних документів на насіння у 27-річного чоловіка не було та пояснити походження вантажу водій не зміг. Виявлене насіння вилучено. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення вказаного правопорушення", - повідомили у поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.5 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...