На Одещині стріляли із гранатомета по кафе (фото)

За правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Невідомий обстріляв кафе на Одещині. Фото: прес-служба Нацполіції.

Невідома особа з вогнепальної зброї вистрілила у будівлю закладу громадського харчування у місті Білгород-Дністровський на Одещині. Повідомлення до правоохоронців надійшло о 02:05. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Внаслідок пострілу відбулося руйнування стіни будівлі. "З місця події вилучено циліндричний тубус, попередньо від ОРПГ, металеві фрагменти від снаряда, металевий предмет, схожий на двигун реактивної протитанкової гранати РПГ 22, дорожню сумку та інші речові докази", – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Наразі проводяться першочергові оперативно-слідчі заходи на встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину. За правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...