На одному з родовищ "Газпрому" прогримів вибух, є загиблі

Рятувальну операцію ускладнює відсутність дороги до місця події.

Ілюстрація:commons.wikimedia.org

На родовищі Малигінське, що належить "Газпрому" в Ямало-Ненецькому автономному окрузі Росії стався вибух, після якого почалася масштабна пожежа. Про це повідомляє російський сайт РБК з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України.

В результаті вибуху, за попередніми даними, загинули чотири людини, ще двоє отримали поранення. При цьому наголошується, що рятувальну операцію ускладнює відсутність дороги до місця події.

"Там немає поліції, немає лікарів. Це знаходиться поруч з островом Білий, це 600 кілометрів від міста Салехард. Доріг туди немає. Туди можна дістатися лише авіатранспортом", - розповів один з рятувальників.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...