На прізвисько "Катастрофа": Поліція на Київщині затримала ґвалтівника "зі стажем" (фото)

Затриманий майже рік тому вийшов з в'язниці, де сидів за аналогічні злочини. У місцях позбавлення волі він провів 22 роки.

Затриманий гвалтівник. Фото:прес-служба поліції Київської області

На Київщині поліція затримала 39-річного чоловіка, якого підозрюють у низці зґвалтувань. Про це пише відділ комунікації поліції Київської області, передають Патріоти України.

Примітно, що чоловік, прізвисько якого "Катастрофа", майже рік тому вийшов з в'язниці, де сидів за аналогічні злочини. У місцях позбавлення волі він провів 22 роки.

Цього разу, підкреслили правоохоронці, підозрюваного затримали після звернення в поліцію двох дівчат.

"У поліцію Київщини звернулися дві дівчини 18 і 21 років і повідомили: напередодні вони вирішили удвох подорожувати в Одесу автостопом. На зупинці громадського транспорту в с. Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинського району, вони зупинили автомобіль "Daewoo Lanos". Водій погодився їх підвезти, оскільки він їхав саме в цьому напрямку", - йдеться в повідомленні.

У Василькові чоловік запропонував дівчатам переночувати в орендованій ним квартирі. Заманивши жертв в своє приміщення, він вступив з ними в статеві стосунки проти їх волі. Після події чоловік вивіз дівчат на АЗС біля смт Калинівка, а там, погрожуючи ножем, відібрав у них гроші і зник.

Підозрюваного затримали в той же день в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився раніше судимий 39-річний житель Києво-Святошинського району.

"За даними фактами порушено кримінальні провадження у ч. 1 ст.187 (розбій), ч. 1 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Зараз доведено його причетність до скоєння п'яти фактів зґвалтування. Працівники поліції продовжують перевіряти затриманого чоловіка на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території області та держави", - розповіли в поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...