На Прикарпатті горіло наметове містечко у військовій частині: є постраждалі

У соцмережах є повідомлення про вибухи, які чули люди, що проживають біля наметового містечка.

На місці пожежі. Фото: Главком.

У четвер, 23 лютого, в Коломиї на Івано-Франківщині сталася пожежа в наметовому містечку у військовій частині. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Репортер".

Пожежа на території військової частини В-3950 у Коломиї виникла о п'ятій ранку. Вогонь знищив 15 польових наметів на 50 місць, в яких мешкали військовослужбовці. Там базується 10 окрема гірсько-штурмова бригада.

Рятувальникам вдалося зберегти від вогню ще 15 наметових палаток. Внаслідок пожежі загиблих немає, кілька людей отримали опіки. Про причину займання поки не повідомляють. У соцмережах є повідомлення про вибухи, які чули люди, що проживають біля наметового містечка. Розслідування інциденту проводиться силами Міноборони. Серед ймовірних причин загорання наметів військові розглядають неправильне користування пічним опаленням, або займання електропроводки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...