На сміттєзвалищі Львова загинув депутат

Як начальник зміни загиблий перебував на сміттєзвалищі під час гасіння пожежі та ліквідації її наслідків.

Андрій Вненкевич. Фото: glavcom.ua.

Ідентифіковано тіло другого загиблого внаслідок обвалу на Грибовицькому сміттєзвалищі. Про це повідомив керівник прес-служби Головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, передають Патріоти України.

Це 32-річний депутат Жовківської міськради і пожежник ДСНС Андрій Вненкевич. Його тіло виявили за 20 метрів від тіла його колеги Юрія Рудого. Як начальник зміни Вненкевич перебував на сміттєзвалищі під час гасіння пожежі та ліквідації її наслідків. Пошукові роботи на сміттєзвалищі продовжуються.

Нагадаємо, на засіданні Львівської міської ради було винесене питання про недовіру до міського голови через масштабну трагедію і неготовність мерії реагувати на такі виклики. Цього разу обійшлося.Цього разу обійшлося.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...