Львівська трагедія: Садовий щасливо уник імпічменту та сміттєвого баку на засіданні міської ради (відео)

Мера Львова після трагедії на Грибовицькому звалищі звинуватили у блокуванні будівництва сміттєпереробного заводу.

Депутати Львівської міськради у сесійній залі. Фото:ЗІКДепутати Львівської міськради не підтримали ухвалу про висловлення недовіри міському голові Львова Андрію Садовому. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ZAXID.NET.

За відповідне рішення під час позачергового засідання проголосували 14 з 64 депутатів. Необхідна кількість – 43 депутати.

Проект ухвали зареєструвала фракція "Свобода" у міськраді, його також підписали голови фракції "Української галицької партії" та "Укропу". При цьому двоє членів цих фракцій, які сумарно налічують 16 депутатів, не підтримали постанову.

Проти недовіри голосували 18 депутатів "Самопомочі", ще троє депутатів "Народного контролю" утрималися від голосування. А депутати від "Блоку Петра Порошенка" (24 особи) в повному складі вирішили не брати участі в голосуванні

Як повідомляється в тексті проекту постанови, Садовий не забезпечив побудову нового полігону для твердих побутових відходів, через що вчора там стався обвал сміття, під яким опинилося троє пожежників. За словами керівника фракції "Свобода" Маркіяна Лопачака, Садовий "не справляється зі своїми обов’язками".

Сам Андрій Садовий на засіданні сесії Львівської міськради не прийшов. За інформацією ZAXID.NET, проект ухвали депутатам перед голосуванням не роздали. Також "Depo Львів" пише, що активісти принесли до зали сміттєві баки.

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...

Троє досі у реанімації: У якому стані діти, які постраждали під час удару росіян по стадіону в Харкові (фото)

четвер, 9 травень 2024, 12:14

Внаслідок удару росіян по школі у Харкові станом на четвер, 9 травня, троє дітей перебувають у реанімації, одну дівчинку виписали на амбулаторне лікування. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Він нагадав,...