"На верхніх полицях градусів 50+, постіль запрана і відверто смердить. У провідників закінчилася вода": Нардеп поділилася враженнями від "пекельної" подорожі у потязі "Укрзалізниці"

Парламентарій зазначила, що екс-глава компанії Войцех Балчун став для неї черговим розчаруванням в "іноземних реформаторах".

Ілюстрація:http://bahmut.com.ua/

Народний депутат України Вікторія Сюмар ( "Народний фронт") обурилася сервісом в українському потязі сполученням "Костянтинівка - Харків". Своїми враженнями політик поділилася на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"На верхніх полицях температура градусів 50+, постіль запрана і відверто смердить. І у провідників якраз закінчилася вода. Від спраги хоч помирай. Половина пасажирів - військовослужбовці, які із зони АТО їдуть у відпустки. І така повага з боку "Укрзалізниці". зате - красиве оголошення про сервіс на тлі радянських фіранок, відсутності кондиціонерів та води. Такий собі вид іронії і знущання", - написала вона.

Крім того, Сюмар зазначила, що екс-глава компанії Войцех Балчун став для неї черговим розчаруванням в "іноземних реформаторах".

"І добре, що можна сказати йому "прощавай". Укрзалізниця - це величезні гроші, і часто корупційне дно, на яке вони осідають. Реформи тут будуть тоді, коли вагони модернізують, постіль буде чистою, вода не буде проблемою і коли всі важливі напрямки будуть забезпеченні необхідним сполученням якісними потягами. Все решта - слова ні про що." - підкреслила нардеп.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...