На вулицях, у квартирах та парках: У "ЛНР" аж кишить зброєю та боєприпасами - ІС

Так звані "правоохоронці республіки" не встигають вилучати величезну кількість патронів та гранат.

Ілюстрація:nash-dom.info

Тільки протягом одного дня так звана "міліція ЛНР" вилучає величезну кількість патронів, зброї. Наприклад, 3 серпня у жителя окупованого Луганська виявлено та вилучено порох до далекобійного заряду міномета БМ-82, два вишибних патрона "НБЛ-34". Про це йдеться на сайті Інформаційний спротив, передають Патріоти України.

В той же день в Луганську у ще одного громадянина виявлено та вилучено 73 патрони калібру 5,45 мм, 5 патронів калібру 7,62 мм.

В той же четвер увечері співробітниками так званого «Титана» «МВС ЛНР», біля будинку № 1 на кв. Норинського м.Луганська, виявлений підозрілий пакет. У ньому виявили гранату Ф-1, запал УЗРГМ, 2 набої калібру 7,62 мм, 8 патронів калібру 5,45 мм.

В селі Поріччя у місцевого жителя відібрали 137 патронів калібру 7,62 мм.

У Молодогвардійську у громадянина виявлено та вилучено 4 гранати (2 Ф-1, 1 РГД-5, 1 РГН), 4 запали УЗРГМ.

В с. Хрящувате (в той же день, 3 серпня) в 100 м від пам'ятника загиблим танкістам, виявлений і знищений на місці ПТУР "Фагот".

У Калиновому 03.08.2017 виявлений на вулиці артилерійський снаряд калібру 80 мм. Його передали для утилізації так званому "МНС" "ЛНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...