На Закарпатті прикордонники були змушені відкрити вогонь

Затриманим порушником виявився громадянин Угорщини.

Прикордонники затримали контрабандиста. Фото: прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

17 липня на околиці с. Астей Берегівського району прикордонники відкрили стрілянину, щоб зупинити контрабандистів. Як пише прес-служба Мукачівського прикордонного загону, місцевий житель попередив прикордонників про контрабанду. Незабаром правоохоронці побачили трьох осіб, передають Патріоти України.

"На законні вимоги прикордонників припинити правопорушення невідомі особи не відреагували, тому правоохоронцям довелося застосувати пристрій для відстрілу гумових куль і здійснити попереджувальні постріли вгору", - йдеться в повідомленні прес-служби прикордонників.

Одного контрабандиста прикордонники затримали, ще двоє втекли. Затриманим виявився громадянин Угорщини. Біля місця затримання прикордонники знайшли 6 пакетів тютюнових виробів. Там були 10 ящиків тютюнових виробів, а саме 5000 пачок безакцизних сигарет на загальну суму 115 000 грн.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...