На Закарпатті затримали п'яного підполковника поліції за кермом

Алкотестер показав 1,7 проміле при максимально допустимих 0,2 проміле.
Нова національна поліція. Фото: mignews.com.ua.

Вночі 24 січня на трасі Київ - Чоп в районі с. Великі Лази Ужгородського району Закарпатської області патруль затримав підполковника поліції в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Закарпатській області, передають Патріоти України.

Патрульні помітили автомобіль Mitsubishi Lancer, у якого не світила фара ближнього світла. Під час перевірки документів у водія, що знаходився у форменому одязі, були виявлені ознаки алкогольного сп'яніння.

Алкотестер показав 1,7 проміле при максимально допустимих 0,2 проміле. Поліцейські склали адміністративний протокол за статтею керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. За даним фактом відбулася службова перевірка. Затриманого пообіцяли звільнити в понеділок.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...