"Надеемся, что с тобой в "ЛНР" поступят так, как ты со своими": Українські бійці звернулися до дезертира-вбивці Попова (відео)

Військові впевнені, що вони зі зрадником ще зустрінуться.

Бійці звернулись до вбивці та зрадника. Фото: скріншот з відео.

Військовослужбовці 93-ї бригади звернулися до зрадника Олега Попова, який вбив свого командира та перейшов в "ЛНР". Відео звернення розміщено у мережі, передають Патріоти України.

Бійці впевнені, що вони з Поповим ще зустрінуться. Вони побажали йому, щоб в "ЛНР" з ним поводилися так, як він повівся зі своїми. Нагадаємо, дезертир Олег Попов, який вбив свого командира та перетнув лінію розмежування аби втекти до бойовиків, має в "ЛНР" статус "військовополонений". Він дав прес-конференцію в Луганську та заявив, що хоче воювати проти України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...